Lloret acollirà aquest cap de setmana la primera competició de karts que se celebri a la localitat. Es tracta del Gran Prix de Karting Urbà que organitza Rally Clàssics i Karts Events en el que podran participar persones de mes de 14 anys.

El Gran Prix es desenvoluparà a l'aparcament de la Sardana des de divendres fins diumenge, tal com apunta Nova Ràdio Lloret. Estarà obert tot el dia i funcionarà de manera ininterrompuda. No obstant, el diumenge, a les dues del migdia, es farà entregues dels trofeus als campions de la cursa.

Dijous es farà el muntatge i els primers entrenaments, els quals s'allargaran divendres i dissabte. Els 10 primers classificats hauran de competir entre ells divendres en la gran cursa. Les inscripcions s'hauran de fer a peu de pista.

Els organitzadors de l'acte asseguren que el circuit tindrà les màximes garanties de seguretat doncs tot el material que s'usarà estarà homologat per a la celebració d'aquest Gran Prix. Entre altres coses, els responsables de les curses disposaran d'un comandament a distància per parar el kart en cas de risc per al conductor o pels altres vehicles.