Després de dos intents fallits la secció tercera de l'Audiència de Girona va poder jutjar ahir un home que està acusat d'agressió sexual i d'un delicte de lesions per, suposadament, haver violat diverses vegades una dona a la Cellera de Ter. El processat, El Yamani A., s'enfronta a una possible condemna d'onze anys de presó però ahir va negar haver forçat la denunciant i va mantenir que si va haver-hi sexe entre ells va ser perquè tots dos en tenien ganes i hi consentien.

Els fets es remunten a nit del 20 de juny del 2000 quan la dona i l'acusat es van trobar en un bar d'Anglès. Es van posar a xerrar i ell va acabar per convidar-la a casa seva. La noia va acceptar i, de camí, van passar pel carril bici que porta al Pasteral. Arribats a aquest punt l'home s'hauria posat violent i, segons manté la Fiscalia, va colpejar-la amb força i la va amenaçar amb un ganivet. Allà mateix, presumptament, la va violar.

No va quedar aquí la cosa perquè malgrat que la dona va provar de fugir corrent, ell la va atrapar i va consumar una nova violació. Abans que ella pogués marxar (un cotxe la va carregar mentre feia autostop) l'acusat li hauria exigit mantenir sexe de nou.