Les obres de la futura piscina coberta de Lloret de Mar s'iniciaran entre la primera i la segona setmana del mes d'octubre, segons va confirmar ahir el regidor de Noves Infraestructures de la localitat, Romà Codina. Els treballs inicials, però, començaran durant el mes de setembre, quan es posarà una tanca per delimitar l'espai en el qual es treballarà i d'altres elements, com ara la caseta dels operaris.

Codina va explicar, a més, que actualment els terrenys on s'ubicarà la futura piscina de la localitat estan sent utilitzats com un gran aparcament d'autobusos i, per això, les obres començaran a partir del mes d'octubre, quan ja haurà caigut la forta afluència de visitants.

Cal recordar que, un cop iniciada, l'obra té un termini fixat de 18 mesos i que l'empresa adjudicatària ja va acceptar. Si les obres s'inicien el mes d'octubre d'enguany, la piscina hauria d'estar acabada cap al mes de març de 2012. En el contracte, a més, s'especifica que cada dia de retard té una penalització per a l'empresa de 3.000 euros.