La Policia Local de Llagostera va detenir per enèsima vegada un jove marroquí de 22 anys que ja porta acumulades fins a una desena de detencions en aquest 2010. L'última detenció va tenir lloc la matinada del divendres 24 de setembre quan una patrulla nocturna de la Policia Local va enxampar el jove just en el moment que es disposava a robar en un cotxe estacionat al carrer Cristòfol Colom de la localitat del Gironès. El presumpte lladre, en ser descobert, va intentar fugir però els agents de la Policia Local el van poder detenir i posar-lo a disposició judicial.

Joan Linde, sergent de la policia local de Llagostera, va comentar l'alarma social que provoca aquest jove reincident en la població de Llagostera. "Aquest personatge, des de 2007 que va començar a activar-se, la majoria de robatoris que ha fet han estat amb violència, desobediència als agents i molt extracte de vehicles, que això ens crea una alarma social a la vila".

Linde va afegir, en declaracions a la televisió de Llagostera, que "una sola persona està creant una alarma social".

El jove detingut acumula deu detencions de la policia de Llagostera i tres més dels Mossos d'Esquadra. La majoria dels delictes són per robatori amb força en establiments i vehicles, per delictes de la seguretat pública, per trencadisses i per desobediència a les forçes de la seguretat. "Estem intentant veure si el fiquen a la presó. No sé per què aquest home es dedica a trencar cotxes i sostreu coses que hi ha dins el cotxe, agafa coses insignificants", va assenyalar Linde. ?"Nosaltres fem la nostra feina i qui ha de prendre les mesures són els jutges (...) quan se li imputin una sèrie de causes segurament entrarà a la presó. La culpa no és dels ?jutges, sinó del sistema", va concloure.