El cap de llista del PSC per Girona, Joaquim Nadal, va assegurar que els socialistes han marcat l'agenda política de la campanya electoral a les comarques gironines i els seus adversaris han anat "a ?remolc", però "amb dificultats". "Sense voler sonar gens presumptuosos, hem marcat l'agenda política de la campanya", va afirmar Nadal, que va contraposar la seva amb la resta de campanyes, amb especial atenció a la de CiU que va tillar de no tenir un programa concret per a la demarcació i que estava basada en "grans paraules buides". "Les propostes en seguretat de CiU ens indiquen clarament el seguidisme que han fet els altres", va afegir.

El candidat va insistir que el PSC és l'únic partit que té propostes per al territori i no es dediquen com altres candidatures a "vendre fum" i a "fugir d'estudi". Va afegir, a més, que el principal adversari "abandonava" la demarcació mentre els socialistes feien un acte doble final a Figueres i Blanes.

Nadal va recordar els deu compromisos per a les comarques gironines i va fer un repàs a la llista, "rigorosament paritària". A més, va destacar que es tracta d'un moment transcendental per al país: "És un moment important perquè ens juguem part del futur de Catalunya". I va assegurar que cal fer "un esforç final per fer una crida que la gent participi el diumenge".

Finalment, el cap de llista va criticar que Santi Vila els acusi d'aprofitar els últims dies de Govern per impulsar projectes precipitadament. "No sap de què parla", va assegurar Nadal, que va exposar que tots els projectes que aproven són "coherents". Nadal va afegir que durant la campanya i el temps de Govern en funcions no arribaran "ni de lluny" als milions d'euros que va adjudicar CiU el 2003.