Joan Vila, el zelador del geriàtric de La Caritat d'Olot, ha tornat a declarar avui davant del jutge on ha confessat ser l'autor de vuit nous crims d'avis residents en aquest centre geriàtric d'Olot. Crims que se sumen als tres que Vila havia reconegut en una primera declaració, i on assegurava que no n'havia comès cap més.

Vila, però, va demanar tornar a declarar quan va conèixer l'ordre d'exhumació dels cadàvers, motivat segons explica el seu advocat Carles Monguilod, perquè l'acusat deia «sentir-se millor» si explicava la veritat.

D'aquestes noves víctimes, sis corresponen a les exhumacions que es van fer la setmana passada als cementiris d'Olot, Sant Salvador de Bianya i Castellfollit de la Roca. Les altres dues van morir a mans del zelador durant la segona meitat de l'any passat. Joan Vila ha admès davant el jutge que, a l'hora d'acabar amb la vida dels ancians, va subministrar-los un còctel de barbitúrics o bé els hi va injectar una sobredosi d'insulina.

Després d'aquesta nova confessió, la xifra de víctimes assassinades pel treballador del geriàtric ascendeix a onze (en concret nou dones i dos homes).