Més de 14.000 patinadors han gaudit aquests dies de les festes de Nadal de la pista de gel de Girona, situada al Palau Firal. Aquest equipament va tancar ahir les portes superant les expectatives i amb resultats millors que l'any passat, quan hi van patinar unes 10.600 persones.

La directora de Fira de Girona, Anna Albar, va destacar ahir que "des del primer dia hem tingut una afluència constant de patinadors, quan l'any passat la primera setmana va ser molt fluixa". Per Albar això es deu al fet que aquest any la pista de gel va obrir coincidint amb l'inici de les vacances escolars.

La directora de Fira de Girona també va destacar l'èxit de les activitats complementàries a la pista de gel, com l'espai lúdic per a nens i nenes de fins a 12 anys o el bar restaurant. La Quina de l'Uni Girona també va tenir molt d'èxit.

Albar va explicar que "la combinació d'activitats funciona molt bé perquè, d'una mateixa família, mentre uns patinen, els més petits poden estar a l'espai infantil i altres al bar".