Primeres imatges de l'interior del teatre que encara la seva recta final.Un operari treballant a la zona del pati de butaques del nou equipament.L'edifici del teatre té forma de cub i està construït amb vidre.El futur escenari, encara per acabar, del nou teatre de Lloret.

El nou teatre de Lloret de Mar começa a encarar definitivament la seva recta final. Les obres de la nova instal·lació cultural de la localitat acabaran a finals d'aquest mes, segons fonts municipals, tot i que es continuarà treballant encara un temps més per deixar el teatre a punt. En aquest sentit, durant tot el mes de març, un cop acabades les obres, està previst que es vagin realitzant diverses proves en les instal·lacions i connexions per comprovar que tot funciona correctament. Una actuació similar a la que s'està fent actualment a la nova Casa de la Cultura.

El nou teatre de Lloret és un edifici singular, en forma de cub, que compta amb una gran quantitat de vidre per la part exterior que contrasta amb el seu entorn. A l'interior, encara hi manca la instal·lació de molts detalls, com es pot apreciar en les primeres imatges que es mostren de la instal·lació que es fan públiques. Tant l'escenari com la zona de butaques, però, es veuen amb una bona amplitud.

La instal·lació no ha tingut gaire sort, ja que els contratemps han estat diversos des que es va començar a construir. El darrer va ser cap al passat mes de desembre, quan l'empresa instal·ladora, que estava subcontractada per la constructora, va fer concurs de creditors. A banda d'aquesta darrera empresa, cal recordar que les dues constructores també van entrar en concurs de creditors.

Proinosa, doncs, va ser la segona empresa que es feia càrrec de les obres després que la primera, que era Stachys i Triferca, entrés en fallida el març de 2009. En aquell moment, doncs, Proinosa, que estava construint el nou casino, va ser l'encarregada de continuar l'obra. Fa pocs mesos, però, l'empresa ?-rebatejada com a Altiare-, també va presentar concurs de creditors. Cal destacar, a més, que la constructora està implicada en el cas Pretòria, un fet que, segons alguns mitjans, podria haver estat un dels agreujants.

Poc temps després de la darrera fallida, les obres es van tornar a adjudicar i es van reprendre i actualment van a bon ritme, de manera que des de l'Ajuntament es preveu que podran acabar a finals d'aquest mes de febrer. El que sembla evident és que la crisi econòmica, i sobretot, immobiliària, ha passat factura a Lloret de Mar, que ha patit contratemps a diverses de les seves obres.