Roses acollirà a partir de demà i fins el mes d'agost la proposta d'art contemporani Creacions Roses Art (CRAC), que permetrà veure l'obra de 27 artistes d'art contemporani en diferents espais. Divendres s'estrenarà l'exposició central que aplegarà pintura, escultura, fotografia i videoart a la sala de l'Espai Cultural la Ciutadella. El CRAC neix amb la voluntat d'esdevenir una mostra de diferents disciplines de creadors contemporanis, vinculats d'una manera o altra amb Roses, amb una tendència multidisciplinar.

L'estructura de la iniciativa s'estructura a partir de l'exposició central que aplegarà pintura, escultura, fotografia i videoart. Es podrà veure durant quatre mesos. Paral·lelament hi haurà diferents manifestacions artístiques que s'aniran succeïnt de forma puntual al llarg dels caps de setmana temàtics: gastronomia, literatura, videoprojecció, poesia, entre d'altres.

Els escenaris que acolliran els diferents actes seran principalment els que ofereix l'Espai Cultural La Ciutadella que es completaran amb altres equipaments com la Biblioteca (literatura), el Teatre (gastronomia), o el Castell de la Trinitat (poesia i concerts).