Sempre s'ha dit que feta la llei, feta la trampa. Així ho van fer els locals de menjar ràpid de Lloret la primera nit en què entrava en funcionament el decret d'alcaldia on s'imposen restriccions al sector de l'oci nocturn i s'insta els locals a complir la normativa de la manera més estricta si no volen ser sancionats. Un dels ítems del decret establia que, un cop tancats els locals, els establiments de menjar ràpid havien de tancar també i buidar les màquines de vènding del carrer per evitar que la gent romangués més temps del necessari a la via pública. La matinada de divendres a dissabte la Policia Local va advertir aquests establiments que no preparessin estoc perquè a dos quarts de quatre havien de tancar les portes. Però com que la normativa de bars i restaurants diu que es pot obrir a les sis del matí, van optar per barrar les portes a l'hora establerta pel decret i tornar a obrir-les a la matinada, de manera que els qui sortien de les discoteques encara van trobar el menjar més fresc i a punt que en nits anteriors.

També va entrar en vigor una altra prohibició expressada en el decret: s'ha acabat repartir publicitat en mà pels carrers i incitar d'aquesta manera l'entrada en un o altre local. En aquest cas no podem parlar de picaresca sinó d'alguns casos de flagrant incompliment: la Policia Local va aixecar tres actes per infringir aquesta norma que donaran lloc a expedients administratius sancionadors als locals respectius. Un d'ells era un bordell. En relació amb el sexe de pagament, els agents locals van exercir també la dissuasió pel que fa a les prostitutes que s'estan a partir d'altes hores de la matinada a la plaça Pere Torrent tot foragitant-ne els possibles usuaris, que no són conscients de quina una s'han salvat ja que diverses d'aquestes prostitutes han estat denunciades per robar les carteres dels seus clients aprofitant moments d'especial vulnerabilitat.

El cos local va aixecar també tres actes per venda ambulant, tres més per manca de civisme i van detenir un home per un delicte contra la salut pública en trobar-li a sobre certa quantitat de marihuana. També a Lloret hi va haver un altre canvi notable la passada nit ja que va ser la primera en què la discoteca Colossos, focus dels disturbis de dijous, va romandre clausurada per ordre municipal. Així romandrà almenys fins dimarts, que serà el primer dia en què els tècnics municipals podran repassar si s'han reparat les deficiències detectades en el sistema elèctric i que van causar una fallida del subministrament.