Diversos periodistes i blocaires d'arreu de l'Estat espanyol, convidats per la CECC (Confederación Española del Camping y el Caravaning) i l'Associació de càmpings de Girona, han pogut cone?ixer de primera mà alguns establiments gironins d'aquest sector turístic durant una visita de tres dies.

La trobada ha comptat amb la presència de diversos mitjans de comunicació, entre els quals destaquen el bloc Vagamundos, amb me?s de 1.500 seguidors a Twitter, Mis viajes por ahí, amb més de 2.300 fans a Facebook, Radio Nacional de España, Viajeros Hoy, El Periódico de Catalunya i el diari Ara, entre d'altres.

Durant tres dies, els periodistes han pogut visitar les instal·lacions del càmping Bassegoda Park, el primer de Catalunya controlat per domòtica; del càmping Ecològic Lava, que aposta per un projecte sostenible, on han gaudit d'un passeig en carruatge per la Fageda d'en Jordà; del càmping Les Medes, el primer d'Europa amb certificat EMAS; i del càmping Sant Pol, que destaca en diverses guies de viatgers.

El Cala Gogo renova la "Q"

D'altra banda, el càmping Cala Gogo de Calonge va rebre dilluns la confirmació de la renovació del prestigiós segell de qualitat "Q de Calidad" impulsat per l'Instituto de Calidad Turística Española.

Va ser l'any 2001 que l'ICTE va atorgar aquesta etiqueta de qualitat i des de fa més de 10 anys que es renova anualment. Cala Gogo va ser un dels primers establiments turístics de la Costa Brava en ser reconeguts amb aquest segell i ara, amb la auditoria de TÜV que aquest establiment va tenir el passat dia 13 de Setembre, es renova també el certificat UNE 184001:2007.

Aquestes certificacions s'uneixen a les que ja disposa el càmping Cala Gogo, com la etiqueta ecològica de Garantia de Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya, el Compromís de Qualitat Turística de l' ICTED i, des de Gener d'aquest any, disposa així mateix del distintiu de Destinació de Turisme Familiar que atorga la Generalitat.