L'Ajuntament de Vidreres ha decidit deixar d'utilitzar la planta del soterrani del centre cívic Francesc Llobet i Gibert perquè aquest pis no compleix la normativa per realitzar-hi activitats. Si fins ara en l'aula que existia s'hi realitzaven per exemple classes de ball i d'altres disciplines, a partir d'ara aquestes activitats s'han decidit traslladar a la llar de jubilats municipal que hi ha al carrer Maçanet.

L'alcalde de Vidreres, Jordi Camps (CiU), explica que s'ha pres aquesta decisió per "evitar que passi res" i és que segons Camps fins a dia d'avui no havia passat res però segons un informe que van demanar als tècnics municipals, que és "desfavorable", considera que no s'hi poden realitzar activitats col·lectives.

En concret, segons relata l'alcalde, els tècnics municipals asseguren que no s'hi pot seguir desenvolupant cap activitat perquè no es compleix amb la normativa amb temes "d'alçada mínima permesa i sortides de seguretat, entre d'altres". Per aquest motiu, en saber-ho i de forma imminent l'equip de govern de CiU i VST va decidir desallotjar aquesta planta de l'edifici municipal que s'ha utilitzat durant molts anys i que es troba ubicat al carrer Orient número 112 de la població.

Tot i que la planta del soterrani quedarà en desús a partir d'ara, l'alcalde de Vidreres explica que la intenció de l'Ajuntament és revisar tots els aspectes que els tècnics municipals consideren que cal esmenar perquè la zona pugui tornar a ser utilitzada en un futur i els vilatans de Vidreres se'n puguin beneficiar.

Per aquest motiu, el batlle no descarta que a mesura que sigui possible pel consistori es puguin endegar les obres que siguin necessàries per fer que la planta compleixi la normativa i poder-la tornar a utilitzar.

Trasllat a la llar de jubilats

El centre cívic de Vidreres ha deixat d'ac0llir activitats en el soterrani de l'edifici des de fa un parell de setmanes i actualment les que s'hi feien s'estan desenvolupant a la llar de jubilats. En concret, s'han ubicat en una ala de l'edifici del carrer Maçanet que no es trobava en aquests moments en ús.

Segons l'alcalde de Vidreres, Jordi Camps, aquest canvi d'ubicació no ha provocat cap trasbals, sinó al contrari, ja que per una banda la nova localització és més cèntrica per als veïns i per l'altra, perquè l'espai de la llar de jubilats en surt beneficiat ja que els usuaris també podran participar en les activitats que es programaven abans al centre cívic sense haver-se de moure fins a l'altre edifici.