L'Ajuntament de Blanes va presentar el passat divendres a la sala de plens el número 14 de la revista Blanda, publicació que edita amb caràcter anual l'Arxiu Municipal en la qual han participat fins a deu autors diferents que atorguen a la revista un caràcter miscel·lani pel que fa a la temàtica i a la cronologia.

En aquesta publicació es poden trobar articles molt populars amb una directa implicació en el teixit associatiu blanenc, i altres que s'endinsen en capítols de la història del municipi poc coneguts fins i tot pels entesos en la matèria. Enguany, els articles van des de les vivències sobre la seva vida al municipi del científic vinculat a Blanes Carles Bas, fins a un recull sobre menús de guerra que va elaborar durant la postguerra el cuiner Joan Vila. També hi ha les celebracions de l'Esbart Dansaire Joaquim Ruyra o els 25 anys d'història del grup de teatre El Mirall.

Durant l'acte de presentació la regidora de Cultura, Lara Torres va destacar que la revista "és possible gràcies a la feina i dedicació dels tècnics de l'arxiu, conjuntament amb un exèrcit de voluntaris que fan les seves aportacions".