L'Hotel Ridomar de Lloret de Mar està aquests dies de celebració, ja que fa just 50 anys que es va inaugurar. Des de llavors el negoci ha continuat ininterrompudament fins a dia d'avui. Per celebrar-ho els propietaris van organitzar ahir al vespre una festa-sopar amb un centenar de convidats, on hi va assistir el conseller d'Interior de la Generalitat, Felip Puig.

El propietari i director actual, Joan Brugué, va voler destacar que el negoci va començar quan el 1956 els seus pares van comprar uns petits terrenys a la zona de Mas Baell de la localitat. Un moment en què en aquella zona del poble encara no hi havia cap hotel i "només hi havia conreus i vinyes", va ressaltar Brugué. Així, l'hotel es va acabar inaugurant el març de 1962. Des de llavors la instal·lació ha patit diverses renovacions, una el 1985 i la darrera, el 2006. "Amb les renovacions hem decidit apostar pel turisme de qualitat i anar deixant de banda el turisme més massiu", va destacar Brugué.

Per celebrar els 50 anys, ahir al vespre es va organitzar una festa, on hi va haver un concert i un rapsoda que relatava episodis de la història de Catalunya i un sopar posterior també a les instal·lacions de l'hotel. Hi van assistir un centenar de persones, que era l'aforament màxim.