L'hotel Moremar de Lloret de Mar regalarà dues nits als clients que ja hagin fet una reserva prèvia si aquests participen i encerten en el concurs que ha organitzat l'establiment, i que consisteix a endevinar quin equip de futbol guanyarà la lliga de clubs campions europea, la Champions League.

L'establiment, reformat fa poc temps, ha endegat un concurs per afavorir els clients que efectuïn les seves reserves a través de la plana web de l'hotel. Cal fer una reserva mínima de quatre nits, que poden ser seguides o disposades en dues tandes de dos dies de residència, per a qualsevol moment de la temporada 2012.

Per efectuar la reserva cal enviar un mail a reservas@hotelmoremar.com sol·licitant disponibilitat per les dates escollides i, en el següent mail, en el qual caldrà confimar també el pagament, el client haurà d'escriure-hi el nom del seu equip preferit per guanyar la competició europea: el FC Barcelona, el Reial Madrid, el Bayern de Múnich o el Chelsea FC. El termini màxim per participar en el concurs és el 17 d'abril, dia en què es juga el primer partit d'anada de les semifinals, que enfrontarà el Bayern i el Madrid. En cas d'encertar el guanyador de la competició, el client podrà escollir passar dues nits gratuïtes en l'hotel lloretenc en els períodes que s'expliquen en el web de l'establiment.

L'hotel Moremar de Lloret està situat al passeig de les Acàcies, a prop de la platja i apartat de la zona de les discoteques. L'establiment es publicita com un hotel totalment reformat en dates recents, amb piscina, activitats per a hostes de totes les edats durant el dia i la nit i amb tranquil·litat assegurada, ja que l'entorn de l'establiment està lliure de locals de nit.