La banda de motards Àngels de l'Infern de Barcelona ha escollit Lloret de Mar per celebrar el seu quinzè aniversari i en concret, han llogat l'hotel de més luxe de la localitat: el Guitart Monterrey, de cinc estrelles i que es troba a tocar del Gran Casino Costa Brava, així com el nou teatre municipal de la població costanera. En aquesta festa, que durarà tot el cap de setmana a més dels barcelonins, segons publicava ahir el diari El Mundo també s'hi sumaran motards dels Àngels de l'Infern vinguts d'Estocolm.

S'espera l'arribada d'uns 300 motards, que segons el regidor de Turisme de Lloret de Mar, Jordi Orobitg (ERC), es preveu que vinguin amb les seves famílies i es tanquin en aquest local de luxe, del què tenen l'exclusivitat durant tot el cap de setmana per fer les seves celebracions.

Tot i que aquest col·lectiu està envoltat de mala reputació per alguns fets del passat i també per la seva estètica, des de Lloret de Mar, la policia local no preveu un dispositiu especial per a vigilar-los, va dir l'edil de Turisme, ja que es preveu que estiguin reclosos en l'hotel de luxe.

En canvi, davant l'arribada d'aquests motards que es produirà sobretot aquest vespre, els Mossos d'Esquadra segons van assegurar en declaracions al rotatiu El Mundo es preveu vigilar la festa que faran els Àngels de l'Infern a l'Hotel Guitart Monterreny de prop. I fins i tot, van destacar que es preveu la presència dels furgons antiavalots i de l'ARRO (Area Regional de Recursos Operatius" per si es produissin incidents. A banda, també s'hi farà d'altre tipus de vigilància, però tot i això, des dels Mossos explicaven en el diari espanyol que tot i que tinguin aquesta mala reputació, els Àngels de l'Infern són un grup "bastant tranquil i no esperem aldarulls" i de fet, es preveu que no arribin amb les seves motos sinó amb autocars, per així evitar quasevol problema.

El col·lectiu Àngels de l'Infern van ser notícia a finals d'abril de l'any 2009, llavors es van detenir un total de 22 de membres d'aquesta banda en diferents punts de l'Estat. La majoria de les detencions, 13, es van fer a la demarcació de Barcelona, on els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil van desenvolupar conjuntament una operació policial.