A gairebé 270.000 euros ascendeixen les indemnitzacions pel cas de l'agent dels Mossos d'Esquadra que va atropellar mortalment dues dones a Lloret de Mar, el 12 de novembre de 2003, i en va ferir una tercera mentre anava a realitzar un servei d'urgència.

La sentència fa seves les peticions dels advocats de les famílies de les víctimes, encapçalades pel lletrat Josep Prat, i obliga a pagar als acusats, Julián Gómez i Rafael Barney, part de les compensacions. De fet, aquesta va ser l'única discrepància entre les parts durant el judici una vegada s'havien conformat les responsabilitats en l'aspecte penal en les que Rafael Barney era condemnat per un delicte contra la seguretat del trànsit per no alertar del vessament de combustible a la calçada i Julián Gómez va ser declarat responsable de dos delictes d'homicidi per imprudència i un altre delicte per imprudència greu.

A banda de pagar una part de les compensacions, els condemnats també s'hauran de fer càrrec de les de les despeses del judici i les factures dels advocats de les acusacions particulars.