L'Ajuntament de Vidreres va publicar ahir les taxes definitives per a diversos serveis educatius municipals. Així, totes aquelles persones interessades a participar en alguna de les activitats públiques, ja pot saber ara quin serà el cost de cada mes de les disciplines en què s'inscrigui.

En l'àmbit de l'escola d'arts plàstiques, els usuaris de cursos de ceràmica, pintura per a adults i infants, i restauració de mobles, hauran de pagar 35 euros cada mes el proper curs escolar 2012-2013. Pel que fa a les arts plàstiques, la quota és de 15 euros mensuals.

Dins del conjunt de les arts escèniques, el cost en la majoria de serveis ronda entre els 25 i 30 euros. Mentre que el ballet infantil i el teatre també infantil, es situen en els 22 i els 12 euros mensuals. Pel que fa a les diferents sessions de taller de teatre juvenil, és gratuït en els seus usuaris.

Les activitats de promoció de la salut, també es situen a la franja de 25 euros fins als 27. Per tant, els inscrits en aquestes disciplines, com aeròbic, ioga o pilates, no superaran la quota de 30 euros al mes.

Pel que fa a l'escola de música, la diversitat de preus varia entre els diferents serveis que es presten. I en el camp de l'escola d'adults, les quotes també se situen en una àmplia franja de cost, segons l'activitat en què es participi.