Un dispositiu policial desplegat a Lloret de Mar durant les nits del 22 i 30 d'agost contra la venda ambulant, la salut pública i la prostitució es va saldar amb quatre detencions i 25 denúncies. L'operació policial es va desplagar a la zona d'oci nocturn per tal d'actuar contra la venda ambulant i els il·lícits penals. A més, es va realitzar conjuntament entre els cossos dels Mossos d'Esquadra, la Policia Local i el Cos Nacional de Policia.

Les accions policials es van dur a terme durant les dues nits d'agost i s'emmarquen dins el dispositiu, conegut sota el nom de "Marlés" que, com cada any es porta a terme a les zones més conflictives de Lloret.

Pel que fa als resultats concrets, segons informen des de Mossos d'Esquadra es va produir la detenció de quatre persones. D'aquestes, dues són per per salut pública, tràfic de drogues i substàncies estupefaents. I dues més, són prostitutes a qui se'ls tramitarà l'expulsió del país.

Pel que fa a les denúncies que es van imposar durant l'operatiu van ser un total de 25. En concret, 21 denúncies són per vulnerar les ordenances municipals de via pública i en concret, per fer venda ambulant. I quatre més, són per tinença, consum i tolerància al consum de substàncies en locals d'oci nocturn.

Durant l'operació policial es van produir un total de 86 identificacions i d'aquestes, 27 persones van haver der ser traslladades a les dependències del Cos Nacional de Policia per irregularitats diverses relacionades amb estrangeria. Entre aquestes, hi havia vuit dones que exercien la prostitució i d'elles se'n van detenir dues, per tramitar-ne l'expulsió del país.

Es repetirà el dispositiu

La coordinació i col·laboració entre els cossos policials es continuarà fent per tal de detectar i prevenir les diferents conductes il·legals que es puguin produir en el futur, tant a la zona d'oci nocturn com en d'altres carrers. Les denúncies que es puguin tramitar es faran basant-se també en les noves ordenances.