De moment no està confirmat que Alexey P. sigui la persona que va morir tirotejada el vespre de dijous en un carreró de Lloret de Mar. La víctima va aparèixer estesa al terra al costat d'un Volvo XC 90 que estava a nom d'un ciutadà de nacionalitat russa de 31 anys que responia al nom d'Alexey P., resident al Maresme i que es dedicava al sector immobiliari.

Ahir se li va practicar l'autòpsia, però encara manquen dades per poder confirmar de forma indiscutida que el cadàver és la mateixa persona que apareix en la documentació trobada en el vehicle. De fet, com acostuma a passar en aquests casos de morts homicides, s'han d'analitzar els informes dels metges forenses i els de la policia científica. És obvi que en tractar-se d'un homicidi amb arma de foc, s'hauran de realitzar els informes balístics per determinar la trajectòria de les bales i poder identificar quina ha estat la successió de trets.

La víctima presentava tres dispars al pit i dos al cap i l'informe balístic podria ser rellevant si aconseguís determinar l'ordre en què van ser disparades les bales, a fi d'especificar si l'home va rebre primer els impactes al pit i va ser rematat al cap o a l'inrevés.

Un veí de Lloret va trobar el cadàver darrere el Gran Palace, en un carreró sense sortida ubicat entre el supermercat Maxi Dia i el càmping Tucan i va alertar immediatament la policia.

Si finalment es confirma que Alexey P. és la víctima, es tractaria d'un home nascut a Rússia el 1981 que disposaria de domicilis a Pineda de Mar i Calella. No obstant, ja hauria tingut alguna relació amb la localitat de Lloret, precisament perquè l'any 2005 va ser denunciat per una falta de circulació de moneda o efectes falsos en un bar de la població.

Les seves topades amb l'autoritat haurien resultat escasses tot i que el 2011 va ser investigat per un assumpte relacionat amb un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. La resta es deu a una identificació i a un procediment en el qual va fer de testimoni l'any 2007 i que es va investigar a Pineda de Mar.

El mateix dia que va trobar-se el cadàver abatut a trets, la policia científica va començar a inspeccionar la zona i una grua va endur-se el tot terreny al costat del qual es va trobar el mort per tal d'analitzar-lo a fons i trobar indicis o proves que serveixin per esclarir el cas.

El de dijous és el segon tiroteig que ha tingut lloc a Lloret les darreres dues setmanes. En el primer, dos motoristes van atacar una família que circulava amb el seu cotxe i van deixar el pare i el fill de tres anys malferits. Ambdós encara estan hospitalitzats.