Potenciar més el turisme a la comarca és un dels passos que l'Associació de Turisme La Selva preveu engegar a partir d'aquest mes de novembre a través de trobades amb empresaris de turisme actiu, hostaleria i turisme rural. El presindet de l'Associació de Turisme Jordi Orobitg afirma que aquestes reunions serviran per "començar a treballar junts en la creació de nous paquets que han de servir per centrar els esforços de la comarca de la Selva en l'àmbit turístic".

Amb tot, enguany l'Associació de Turisme La Selva, comarca de l'aigua ha editat el catàleg d'activitats turístiques 2013-2014. Es tracta de la segona edició d'aquest catàleg que inclou entre altres activitats per fer la comarca com l'agroturisme, les rutes a peu, el termalisme, jardins i gastronomia, la Selva des de l'aire, el cicloturisme, el nordic walking, les rutes a cavall, les excursions per la Costa Brava, els tours amb Segway, activitats per a grups, passades en carro i tennis i pitch and putt.

En el catàleg, els visitants s'hi poden trobar diversos paquets turístics per al cap de setmana, que van del termalisme a les rutes amb carruatge o cavall per la comarca, sense oblidar les activitats que es poden realitzar al mar, al riu i, no cal dir, a la muntanya.

A més de la creació de nous paquests la reunió prevista per aquest mes amb empresaris del sector servirà a més, tal i com remarca Jordi Orobitg, per definir la distribució d'aquest catàleg en català-castellà, anglès i francès. Tot i això, en aquests moments ambé es pot consultar a la pàgina web www.laselvaturisme.com.