Els grups municipals del Millor, el PP i el regidor no adscrit Josep Cortés que es troben a l'oposició acusen l'equip de govern de Lloret de Mar (CiU i ERC) d'afavorir les altres dues formació que es troben a l'oposició (PSC i ICV). I és que acusen el govern d'avançar-los les dades del nou pressupost 2013 la setmana passada. Un fet que en canvi, segons afirmen els grups denunciants no s'ha produït en el seu cas, el què suposa segons afirmen "amagar i endarrerir la informació" i ho qualifiquen de "mala i vergonyosa praxis".

Al parer del Millor que està liderat per Marc Fuertes; el PP amb Enric Martínez al capdavant i el regidor no adscrit aquesta actuació per part de l'equip de govern demostra, segons denuncien, diverses coses: en primer lloc, afirmen que això representa que l'equip de govern de Lloret liderat per Romà Coina (CiU) "no vol tenir cap tipus de diàleg amb aquesta partits a l'oposició per treballar plegats" i en segon terme, destaquen que això representa "que no deuen ser gaire correctes quan existeix la voluntat d'amagar i endarrerir la seva entrega."

Per tot això, els titulars dels tres grups municipals que es troben a l'oposició de l'Ajuntament asseguren en un comunicat que el govern de Lloret de Mar el què està fent és treballar "primer amagant i després buscant i subornant el vot d'alguns partits de l'oposició a canvi de disposar de diners en les partides pressupostàries i obtenir el seu vot favorable".

Un altre punt que destaquen és que no només no compten amb la informació dels pressupostos que es debatran en un ple en breu sinó també la d'una modificació de crèdit, que asseguren que la resta de grups de l'oposició sí que disposen. I a més destaquen que tampoc preveuen que se'ls doni la informació durant aquesta setmana perquè "el regidor responsable d'hisenda, Arxeni Frigola ha marxat de vacances tota la setmana".

Per tot això, els líders del Millor, PP i l'edil no adscrit de Lloret de Mar conclouen que al seu parer l'equip de govern liderat per l'alcalde Romà Codina "manipula i utilitza com hem dit el suborn polígic per aprovar les seves constants irregularitats i 'xanxullos' que tard o d'hora estem segurs que acabaran de fer-se coneixedors a la ciutadania".

Fonts de l'equip de govern per la seva banda ahir van assegurar que s'entregarà la informació a la comissió informativa de dijous. I que quant a les negociacions prèvies als plens, el què fa l'equip de govern en l'actualitat és iniciar-lo amb les forces que creu convenient. Cal recordar que CiU i ERC estan en minoria a l'ajuntament.