Tots els membres del ple de l'ajuntament de Caldes de Malavella han renunciat a la paga doble de Nadal. En concret, els membres de l'equip de govern de CiU i PSC que compten amb un sou fix cada mes deixen de cobrar aquesta paga extra i els grups de l'oposició, que perceben indemnitzacions renuncien a la part proporcional de la seva indemnització que correspondria a la paga de Nadal.

Aquesta renúncia de la retribucióde Nadal es va acordar ahir en el ple ordinari juntament també amb la finalitat d'aquests diners que els regidors deixaran de cobrar. En total són prop de 7.000 euros i es dedicaran, com va explicar l'alcalde de Caldes de Malavella Salvador Balliu (CiU) a l'àrea de serveis socials. El destí d'aquests diners es va acordar també en el ?mateix ple perquè es va procedir a una modificació de crèdit a la partida de serveis socials que ha quedat "buida" segons va relatar l'alcalde. En concret, es preveu destinar els diners a distribució de menjar pels més necessitats així com a l'entitat social Càritas, entre d'altres.

El ple de Caldes de Malavella també va aprovar ahir un canvi en la taxa pel subministrament de l'aigua potable, apujant-la en 0,75 euros per abonat i mes. L'alcalde Salvador Balliu destaca que és un punt que han hagut d'aplicar per manament de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). Un altre punt modificat de la taxa és el fraccionament alhora del seu pagament així com també, que l'empresa per devolució de rebuts cobrarà quatre euros fins als 40 euros.