Palamós obre les portes de l´equipament social i cultural de Mas Guàrdies

 09:20  

PALAMÓS | DDG L'equipament social i cultural de Palamós, Mas Guàrdies, ha fet l'obertura oficial en un acte que ha comptat amb la presència de representants de les associacions veïnals, entitats i administracions implicades en el projecte. Aquest antic mas del segle XVI, situat a la part més alta del carrer de Lleida, va ser cedit l'abril de 2010 per la Fundació Miquel Costa-Hospital de Palamós a l'Ajuntament, que té l'objectiu de convertir-lo en un nou equipament per al municipi mitjançant el qual es fomenti principalment la convivència, la formació i les activitats per als ciutadans del municipi i d'aquells barris del seu entorn: Mas Guàrdies, Cases Noves i Eixample Nord.
Durant aquest darrer any l'Ajuntament ha fet obres de rehabilitació i millora al mas, bàsicament a la planta baixa i la planta primera, així com els seus accessos i pati. El nou equipament consta de dues plantes amb tres sales diàfanes, un bany i un traster. L'obertura oficial s'ha realitzat un cop han finalitzat les tasques puntuals de jardineria i d'ubicació de paviment exterior que restaven per poder concloure definitivament les obres.

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Enllaços recomanats: Premis cinema