El Fòrum de Recursos Humans de la Garrotxa amb el suport del

Departament d'Empresa i Ocupació organitza el III Congrés Internacional de RRHH que se celebrarà a Girona els propers dies 21 i 22 de febrer de 2013. Aquest congrés està adreçat a directius, gerents, directors generals, responsables de recursos humans, gestors de personal o persones interessades en la gestió dels RRHH tant de l'empresa privada com de l'administració pública.

L'objectiu del congrés és donar una formació de qualitat a partir de l'exposició de ponents de primer nivell i grans coneixedors dels recursos humans tant en el sector públic com en el privat. Les persones interessades poden fer arribar la inscripció amb una còpia del rebut de pagament de la quota d'inscripció al correu electrònic: info@forumgarrotxa.com.

Els ponents provenen de diversos sectors, com per exemple, Margarita Àlvarez, directora de marketing i comunicació d'Adecco, que parlarà de la importància de la felicitat en les organitzacions; Salvador Tudela, director de recursos humans de Cespa, que participarà en la taula rodona sobre el rol del director de RRHH; o Jorge Herrero, soci-director de la consultoria HayGroup, que farà una conferència sobre l'impacte de la responsabilitat social empresarial en les relacions alborals.