L'home a qui el mossèn de Caldes de Malavella, Àngel Pagès, no va voler donar l'hòstia per combregar durant la missa del Gall continua demanant una disculpa pública del capellà després d'haver visitat el bisbe de Girona, perquè -segons denuncia- segueix sentint-se "discriminat per l'església". Després de l'incident, Jordi Vila i la seva dona, Maria Costa, van anar a parlar amb el bisbe Francesc Pardo, però afirmen que la trobada no els va agradar i fins i tot van sortir "pitjor" que havien entrat.

Cal recordar que l'episodi es va produir a la missa del Gall a l'església Sant Esteve de Caldes. A les acaballes de la cerimònia tots els que ho van voler es van apropar a l'altar per rebre l'hòstia per combregar, però el mossèn en no reconèixer Vila li va preguntar si havia fet la comunió i en respondre que no li va dir que se n'anés i que tornés un altre dia. Malgrat que les versions difereixen, la qüestió és que el mossèn no va voler donar l'hòstia a Vila i sí a la seva dona Maria Costa. Aquest fet va molestar molt la parella, que van tornar l'endemà a l'església i van tenir unes paraules amb el mossèn. Asseguren que els va dir que Vila era un "viciós" i que "tenia l'ànima bruta". Per tot plegat, doncs, la parella va decidir denunciar-ho públicament.

Un dies més tard, a més, van anar a veure el bisbe de Girona, Francesc Pardo, per parlar de l'episodi, però la trobada no els va tranquil·litzar. "Després de l'incident de la missa del Gall, vam anar a visitar el senyor bisbe de Girona i evidentment no ens va poder donar cap explicació lògica, ja que no n'hi ha cap", va explicar Vila, que va afegir que només feia que anar "per la tangent" sense parlar de l'episodi.

A més, Vila va relatar que el bisbe els va explicar que hi ha gent que roba hòsties per fer misses satàniques, fet que va fer indignar la parella, perquè els va molestar que pensessin que ells ho volien fer. En definitiva, es van sentir poc escoltats i li ho van fer saber a Pardo, que es va mostrar disgustat perquè haguessin anat als mitjans. "Vam dir al bisbe que ens quedàvem igual amb el que ens deia i ens va dir que sobretot no anéssim als diaris i que la trobada era totalment confidencial", va destacar Maria Costa.

Per tot plegat, se senten "discriminats" encara per l'església i volen una disculpa del mossèn. "Nosaltres demanem que com a mínim hi hagi una disculpa personal i pública d'aquest mossèn o la dimissió i de moment res de res", va explicar Vila, que va afegir que no esperen rebre-les.