La gravetat de l'accident feia témer els pitjors pronòstics. Quan al motorista polonès se li va quedar clavat el gas i va travessar la tanca perimetral del circuit de Sils va acabar a la N-II envestit per un camió i atropellat després per un cotxe. L'helicòpter medicalitzat el va haver de traslladar a l'hospital Josep Trueta de Girona, on encara resta ingressat des del 12 de gener però la seva vida no corre perill i aviat se li donarà l'alta.

Se li van trencar algunes costelles i va patir nombroses fractures en altres ossos del cos que el van fer estar-se a l'UCI durant sis diesi després ja va baixar a planta. Des de l'hospital Josep Trueta indiquen que el pacient, de 32 anys, evoluciona favorablement de les lesions i, probablement s'haurà de sotmetre a tractaments de recuperació una vegada s'hagin soldat els ossos trencats. No presenta lesions medul·lars i està conscient, de manera que, en principi, no patirà cap minusvalidesa associada als accidents de trànsit d'aquesta magnitud.

El motorista, que treballava de camioner, havia aprofitat el seu dia descans per fer una parada al circuit de Sils i córrer a la pista de cros. Per causes que la policia està investigant, el vehicle va quedar amb el gas clavat i a l'home li va resultar impossible recuperar el control, de manera que va anar a parar a la carretera.