Les versions no quadren. Ell assegura que dos Mossos d'Esquadra fora de servei el van agredir sense motiu però els policies l'han denunciat per conducció temerària, atemptat i lesions, igual que a un dels tres joves que l'acompanyava dins el cotxe i que va obrir-li la cella a un agent d'un cop de puny. Tanmateix, el noi assegura ser víctima d'una agressió injustificada i ha optat per denunciar els dos policies a través del seu advocat, Enrique Pérez Palací.

Els fets van tenir lloc el 24 de març a les deu de la nit. B.H.S.S. assegura que anava amb el seu cotxe en companyia de Y.F.D.B, H.F.G.C. i I.A.F. i es dirigia a Lloret quan en incorporar-se a la carretera d'accés a la Costa Brava "respectant l'stop" de la travessia Mas Vaixeller va veure un Audi negre que de cop i volta va començar a accelerar per dificultar-li la maniobra.

La clau de l'assumpte comença aquí perquè el denunciant afegeix que l'Audi es va posar en paral·lel "invadint la via contrària" mentre el copilot abaixava la finestra i els insultava. El denunciant apunta que temía que el fessin fora de la carretera i per això, en veure que el vehicle que els perseguia els barrava el pas a la rotonda dels focs de Blanes va optar per fer mitja volta i tractar de fugir. Sense èxit.

Segons refereix en la denúncia, quan els dos ocupants de l'Audi van aconseguir aturar-lo immediatament el van conminar a sortir i un d'ells, aprofitant que la finestra del cotxe pilotat per B.H.S.S. estava abaixada "em va agafar pel coll i va començar a donar-me cops contra el volant" fins que va aconseguir obrir la porta i treure'l estirant-lo pel jersei.

El copilot, Y.F.D.B, hauria cridat als dos homes que anaven amb l'Audi que deixessin de pegar el seus company i després d'esquivar un cop de puny en va llençar un com a resposta donant de ple a la cara de l'home que, segons refereix el denunciant, aleshores es va identificar com a policia. És aleshores que Y.F.D.B. va emprendre la fugida a peu.

En poca estona van començar a aparèixer diverses patrulles de Mossos d'Esquadra que van personar-se a la zona i el denunciant apunta que van amenaçar-lo amb responsabilitzar-lo de l'agressió si no aconseguia que tornés el seu amic que havia escapat.

L'atestat policial

La situació denunciada per B.H.S.S. no té res a veure amb l'atestat policial. En aquest s'indica que els dos ocupants de l'Audi -Mossos d'Esquadra- tornaven de treballar quan van veure com un cotxe es saltava una senyal de cedir el pas per incorporar-se a la carretera. Els policies van haver d'envair el carril contrari per evitar que els fregués el Fiat on viatjaven els quatre nois.

Els joves, lluny d'actuar en conseqüència es van mostrar desafiants amb els agents i van fer cas omís a les senyals que els hi feien perque s'aturessin. Per aquesta raó, els dos policies van considerar sospitosa l'actitud dels joves i els van donar caça.

Quan els van aturar, van observar que B.H.S.S. i Y.F.D.B. estaven en una actitud molt agressiva. Els policies fora de servei havien avisat a la central sobre el cas i immediatament va arribar una patrulla uniformada a la zona de la rotonda dels focs de Blanes. En aquell moment, Y.F.D.B. va ventar un cop de puny a un dels ocupants de l'Audi i li va obrir la cella però, abans de fugir, va tenir temps d'agredir tres policies més.

Els Mossos el van trobar una estona més tard en una benzinera i el van traslladar a l'hospital de Blanes perque li fèssin una exploració ja que la detenció va ser difícil per la resistència que mostrava.

Les versions no quadren i ara s'hauran d'investigar.