El president de l'associació Costa Brava Hotels de Luxe, Climent Guitart, va presentar ahir oficialment la marca a Madrid i va destacar els valors que se li associen, lligats a la gastronomia, la cultura i l'oci. Guitart va destacar que l'autèntic luxe és el territori en què es troben els hotels, a més de les seves instal·lacions, tracte i servei.

L'associació, que es va crear al març de l'any passat, agrupa 17 dels hotels més luxosos de l'Alt Empordà, el Baix Empordà i la Selva. Durant l'acte, es va projectar un vídeo que mostrava alguns dels millors paratges de la Costa Brava, en els quals es troben els hotels associats.

La presentació va acabar amb un dinar en què els assistents van degustar plats elaborats per representants de l'alta cuina empordanesa. Aquesta degustació es va fer també coincidint amb la mostra gastronòmica que està duent a terme el col·lectiu La Cuina de l'Empordanet, i que l'hotel acull durant aquests dies amb motiu de la inauguració de l'exposició de Salvador Dalí al Reina Sofía, que es farà avui.