Els mòduls prefabricats del CAP de Fenals, a Lloret de Mar, quedaran buits avui pel trasllat de la seva activitat al CAP del Rieral. Així ho ha informat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que hi ubicarà el servei de rehabilitació ambulatòria que fins ara es fa a l'hospital de Blanes. Els espais alliberats de l'hospital serviran per a l'ampliació de les consultes externes, han precisat les fonts de la Corporació de Salut.

L'ens que gestiona els ambulatoris a la Selva ha explicat que el trasllat que es porta a terme en els mòduls prefabricats de Fenals és deu a la reorganització de serveis i espais. També ha manifestat que els mòduls de Fenals han fet la funció de centre d'assistència primària des que es van posar en marxa l'any 2006. En aquest sentit, la Corporació de Salut ha justificat el trasllat de Fenals al Rieral amb el fet que tant el personal com els serveis s'ubicaran en un centre «amb estructura real de CAP ocupant un espai que estava sense utilitzar».

La Corporació ha afegit que el 50% dels pacients que ara són visitats a Fenals resideixen en altres zones de Lloret més properes al Rieral, i que tots els ciutadans mantindran en el CAP del Rieral els mateixos professionals referents, tant el seu metge com la seva infermera.

Finlament, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha volgut destacar que en el CAP del Rieral, els pacients tindran al seu abast altres serveis que no hi eren a Fenals, com poden ser el de suport de treball social o l'atenció a la salut sexual i reproductiva.