Un turista polonès menor d'edat es troba ingressat a la UCI de l'Hospital Josep Trueta de Girona després de precipitar-se des del balcó d'un hotel a Lloret de Mar (Selva). El jove, d'entre 16 i 17 anys, s'allotjava a l'hotel Palm Beach. Cap a les tres de la matinada, ha volgut passar des d'una de les habitacions a una mena de sostre que hi ha al costat. El noi, però, ha calculat malament la distància i ha caigut al buit des d'una alçada d'uns quatre metres. Els serveis sanitaris l'han traslladat d'urgència al Trueta, on es troba ingressat en estat greu i amb pronòstic reservat. Aquest dimarts, un turista alemany de 19 anys va morir després de caure des d'un cinquè pis d'un altre hotel al municipi.

El menor polonès, que té entre 16 i 17 anys, havia arribat a Lloret de Mar amb un grup de joves per passar-hi les vacances. Tots s'allotjaven a l'hotel Palm Beach, situat al número 3 del carrer Aribau (a tocar de la carretera que connecta el municipi amb Blanes).

Aquesta matinada, pels voltants de les tres, el noi ha sortit al balcó d'una de les habitacions amb la intenció de passar, des d'allà, a una mena de sostre que hi ha al costat. El menor, però, ha calculat malament el salt i s'ha precipitat al buit des d'una alçada d'entre tres i quatre metres.

Arran de la caiguda, el turista polonès s'ha fet diverses ferides. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat efectius policials i també els serveis d'emergència, que han traslladat el jove d'urgència fins a l'Hospital Josep Trueta. El turista, a hores d'ara, es troba ingressat a la unitat de cures intensives del centre sanitari. El seu estat és greu i amb pronòstic reservat.

Precisament, aquest dimarts un altre turista -en aquest cas alemany- va morir després de cometre una altra imprudència. El jove, que tenia 19 anys, havia arribat a l'hotel Montevista de Lloret de Mar feia poques hores amb un grup de quatre amics.

Amagar-se a la part exterior del balcó

Mentre la resta dels nois van decidir sortir de festa, ell va quedar-se a l'hotel i va pujar en una de les habitacions de la cinquena planta, on s'hi allotjava un grup de turistes poloneses, que tenen entre 15 i 16 anys. Cap a la una de la nit, un dels monitors responsables de les menors va picar a la porta de l'habitació i, per evitar que el descobrissin, el jove alemany va decidir amagar-se al balcó.

El noi va passar a la part exterior de la barana, però amb tan mala fortuna que va relliscar, va perdre l'equilibri i es va precipitar al buit. A conseqüència de la caiguda, el turista va morir pràcticament a l'instant. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar efectius de la Policia Local, dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques, que no van poder fer res per salvar-li la vida.