La gestió de l'emissora municipal de Tossa de Mar a càrrec de la Ràdio Associació Tossa s'ha acabat després de desavinences entre l'equip de govern i el responsable del servei, David Güell. El que n'ha estat responsable de les emissions des del març de l'any passat fins aquest agost ha criticat les formes del govern en el sentit que afirma que van canviar el pany en dues ocasions i que la desautorització li va arribar després de fer el segon canvi a la porta. L'alcaldessa, Gisela Saladich, ha retret a Güell que "no dóna la cara", que el va citar per arreglar "un malentès" i no va aparèixer i afegeix que ja està llest un nou equip per dur l'emissora.

Güell, que ja n'havia estat director entre el 2000 i el 2008, va recuperar la programació pròpia diària el març de l'any passat. No obstant això, afirma que el gener d'aquest any es va trobar el pany canviat. Segons ell, responia a una represàlia per un comentari al facebook sobre una actuació de la Policia Local. Ho va solventar amb el regidor delegat. No obstant això, no va recuperar la clau, sinó que l'havia d'anar a buscar a la Policia Local. Però després de tres dissabtes consecutius en què no li donaven, va decidir quedar-se-la per "preservar el bon funcionament de la programació de la ràdio". Arran d'aquest fet, el govern va canviar de nou el pany, es queixa Güell; de manera que no van poder emetre i els compromisos publicitaris i de col·laboracions van quedar penjats. "Si no volien que continuessim, que ens ho haguessin dit; però no ens han deixat sortir com Déu mana", lamenta. Així, afegeix, "vam decidir deixar-ho perquè ens han trencat el projecte quan tirava endavant i tothom ens escoltava".

Saladich, però, respon que si es va decidir canviar el pany era perquè desapareixien coses, com ara micròfons, que reclama a Güell on són. "Si hi ha un malentès, ha de venir i asseure's amb nosaltres, però ell no està disposat a fer-ho", de manera que l'Ajuntament li ha desautoritzat l'ús de l'emissora.