Les associacions de veïns de Blanes, després d'una reunió aquest passat dimarts, han decidit sumar-se i recolzar "de forma incondicional" la manifestació convocadaa pels sindicats i encapçalada pel Comitè d'Empresa contra les retallades en sanitat que tindrà lloc aquest diumenge davant l'Hospital Comarcal de la Selva, a Blanes. A més, conviden la ciutadania de Blanes a participar-hi.

En concret, consideren que la manifestació "es una forma d'expressar la nostra disconformitat amb la política de retallades dels actuals governs i en especial pel que respecta a la pèrdua de qualitat en els serveis sanitaris de Blanes i la comarca de la Selva, que incideix directament en la salut de les persones". Afegeixen que "ens aboquen a la privatització dels serveis sanitaris i a la pèrdua d'uns drets i una atenció que feien de la sanitat pública un model".

A través d'un comunicat, van voler expressar "la nostra disconformitat amb la passivitat de l'equip de govern de l'Ajuntament de Blanes davant d'aquestes mesures i volem demanar, enèrgicament, que els membres del consistori es posicionin favorablement davant aquesta iniciativa i mostrin la sensibilitat política que els pertoca".

La manifestació d'aquest diumenge serà a les 11 del matí en un acte que aglutinarà entitats i associacions també de Lloret de Mar. Precisament, des d'aquest punt arrencarà una caravana de cotxes que circularà a la velocitat mínima permesa (inici al Rieral) i que arribarà fins a les mateixes portes de l'Hospital de Blanes on s'uniran a les reivindicacions dels treballadors contra les retallades.