La nova línia de bus exprés entre Olot i Girona, que es va posar en marxa el passat mes de juliol, ha fet augmentar un 20% el nombre d'usuaris que es desplacen en autobús entre aquestes dues ciutats. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha explicat que en els darrers set mesos s'han registrat 49.125 usuaris, 27.961 dels quals han viatjat amb el nou servei exprés. Això suposa un increment de 8.098 viatgers més que el mateix període de l'any anterior.

D'aquí a un mes els veïns d'Olot disposaran d'un nou bitllet que permetrà viatjar des de qualsevol municipi de la Garrotxa fins a l'hospital Comarcal de la Garrotxa. Encara no està tancat el preu del bitllet però el tiquet inclourà el tram d'anada des del poble d'origen fins a Olot. A més, la Generalitat repararà pròximament el vial de Sant Jordi.

El bus exprés entre Olot i Girona va començar a funcionar el passat 1 de juliol amb 16 expedicions diàries, vuit per sentit, de dilluns a divendres, excepte el mes d'agost. Els usuaris disposen de viatges cada dues hores i part de les expedicions tenen una parada intermèdia a Besalú. La resta són connexions directes entre les dues capitals de la comarca. Durant aquest 2015, el Departament de Territori i Sostenibilitat té previst implantar set línies més de bus exprés a tot el territori, com la de Lloret de Mar-Girona.