El luxe pren forma de mansió en finques i xalets de la Costa Brava que estan a la venda amb preus que oscil·len entre els 15 i els 9 milions d´euros. Un portal immobiliari situa cinc propietats gironines en una selecció de les cases més cares de Catalunya que, en el cas de Girona, estan valorades des dels 15 milions que es demanaven per un xalet de Roses que el 6 de maig va deixar d´estar a la venda, fins als 9 milions per una casa de 1.116 metres quadrats construïts -la finca és de 3.000-, 7 habitacions, 7 lavabos i piscina a la zona de Punta Brava, de Sant Feliu de Guíxols.

En el rànquing de cases luxoses elaborat pel portal Idealista tan sols hi ha una casa de Barcelona, a Tiana, que sigui més cara que l´esmentada de Roses -la supera en gairebé 5 milions d´euros, ja que en costa 19,8-.

Begur reapareix a la part alta d´aquest llistat que posa el focus en l´exclusivitat i el luxe urbanístic. Dotze milions és el que es demana per una casa de tres plantes aixecada a la platja de Fornells, amb 1.200 metres quadrats edificats dintre d´una parcel·la de 29.945, amb 9 habitacions, 8 serveis i piscina. Mentre que una altra de 472 metres quadrats construïts a Aiguafreda es ven per 10.238.000 €.

La classificació segueix amb un xalet situat entre dues cales de Platja d´Aro valorat en 10 milions. L´oferta remarca com a valor afegit la possibilitat de construir un hotel en els 9.000 metres quadrats de terreny que completen la finca, ja que assegura que té la qualificació urbanística pertinent.

L´últim habitatge de luxe que es publicita entre els més costosos de Catalunya és una mansió a Sant Feliu de Guíxols, que la immobiliària promociona destacant la proximitat de camps de golf, clubs nàtics, botigues de luxe i l´aeroport. En tots els casos, s´ofereix la possibilitat de calcular la hipoteca.