El conductor d'un camió que transportava carn ha resultat ferit greu aquest dimarts al migdia en bolcar i precipitar-se per un marge a Sant Gregori (Gironès), segons han informat fonts sanitàries. L'accident s'ha produït poc després de tres quarts de dotze del migdia al quilòmetre 9 de la GI-531, que ha quedat tallada més de mitja hora fins que al voltant de dos quarts d'una s'ha donat pas alternatiu, segons el Servei Català de Trànsit. El ferit ha estat traslladat en helicòpter a l'Hospital Josep Trueta de Girona pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que també hi ha desplaçat una ambulància. L'accident ha tingut lloc a les 11.49 del matí.

El camió, que transportava carn (a la zona hi ha indústries del sector) circulava en sentit Girona per la GI-531. Aquesta carretera, que uneix Sant Gregori amb Sant Aniol de Finestres, és estreta, amb moltes corbes i té un marge molt pronunciat en un dels costats.Quan el camió circulava pel quilòmetre 9, just abans que s'acabés el darrer tram de corbes, s'ha trobat de cares amb un altre camió. Quan el conductor ha maniobrat perquè tots dos poguessin passar, una de les rodes ha sortit de la carretera, el camió s'ha desequilibrat i s'ha precipitat pel marge, emportant-se la tanca de seguretat.El camió ha anat a parar al fons d'una riera i el conductor ha quedat ferit greu. A conseqüència de l'accident, els Mossos d'Esquadra han tallat la carretera durant més de mitja hora, per permetre que el personal del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) rescatés el conductor.

Un helicòpter ha traslladat el ferit, que es troba greu, fins a l'hospital Josep Trueta de Girona.Als voltants de dos quarts d'una, i durant ben bé una hora, s'ha donat pas alternatiu per aquest punt de la GI-531. Després, personal de carreteres ha senyalitzat la zona amb cons. Es preveu que les tasques per treure el camió del fons del marge, que es duran a terme amb una grua de gran tonatge, es facin aquest dimecres.Segon accident en dos mesosEl d'avui és el segon accident d'un camió que registra la GI-531 en poc temps. Fa dos mesos, un altre transportista també va resultar ferit greu després de bolcar i caure amb el camió per un marge d'uns deu metres.

Aleshores, aquell accident va tenir lloc més amunt, a l'alçada de Sant Aniol de Finestres. En concret, al quilòmetre 27,5 d'aquesta carretera local. El camioner, que transportava residus líquids i restes d'animals, va quedar malferit a la cabina i els Bombers el van haver d'excarcerar. L'home, que té 57 anys, també va ser traslladat amb l'helicòpter del SEM fins al Trueta.