La Policia Local de Llagostera va detenir ahir una dona per tinença d'una substància estupefaent, marihuana i gairebé uns 2.000 euros en metàl·lic. L'arrestada tenia aquests elements a l'interior del seu vehicle, amagats entre diverses bosses. La dona va quedar detinguda per un presumpte delicte contra la salut pública i la Policia Local del municipi va posar-la a disposició dels Mossos d'Esquadra de la Regió de Girona.

Els fets van tenir lloc ahir a la matinada, quan passaven pocs minuts del punt horari de les tres. En aquell moment, una patrulla de la Policia Local de Llagostera realitzava un servei de seguretat ciutadana i va ser quan es va observar una dona sola, que estava al costat del seu vehicle. En concret, es trobava estacionada al carrer Ramal del municipi.

La dona es va mostrar nerviosa davant la presència dels agents de la Policia Local. Per això, la patrulla va procedir a la seva identificació i llavors es va escorcollar el vehicle. A l'interior de l'automòbil, els agents van localitzar diverses bosses. Les bosses contenien, segons la Policia Local de Llagostera, 320 grams d'una substància estupefaent, també marihuana i una sèrie de bitllets, que sumaven en total la quantitat de 1.840 euros en efectiu.

Una dona de 45 anys

Tal com va informar el cos policial del municipi, la detinguda és una dona de 45 anys d'edat i que respon a les inicials de M.C.G. La dona va ser arrestada per la possessió d'aquestes drogues i de diners en metàl·lic, com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública. La detinguda va ser posada, ahir mateix, a disposició del cos de Mossos d'Esquadra juntament amb els diferents materials que la Policia Local de Llagostera li va interceptar. Està previst que avui l'arrestada pugui passar a disposició judicial.