El grup Junts fem més per Campdevànol denuncia que la nova ordenança fiscal de la llar d'infants del municipi, aprovada de manera inicial al ple, comportarà una reducció de l'equip d'educadores. A través d'un comunicat, el grup s'ha posicionat contra l'acomiadament d'una treballadora i la reducció a la meitat de la jornada laboral d'una altra.

El grup ha anunciat que presentarà al·legacions a l'ordenança i que sol·licitarà la creació d'una taula de treball amb els onze regidors. La formació assegura que «estaríem disposats a renunciar a la pujada de les indemnitzacions per als regidors que va aprovar l'equip de govern en el passat ple per aportar més diners a la llar d'infants».

També critiquen la manera com s'ha adoptat la mesura, ja que consideren que «decisions que afecten les persones no poden ser preses de forma tecnòcrata».

El grup municipal també es posiciona contra l'increment del preu de la llar d'infants, que passarà a costar 175 euros mensuals (tot i que preveu una bonificació del 25,75% per les criatures empadronades al poble que la redueix fins als 130).