El candidat de Catalunya, sí que es pot a Girona, Marc Vidal, va presentar la seva llista com "l'alternativa a la de la petita burgesia gironina que es presenta sota el paraigües d'una llista unitària" -en al·lusió a Junts pel Sí- i va afirmar que "nosaltres no som una llista mediàtica, som una llista de gent normal, no tenim cantants ni esportistes d'elit, no tenim entrenadors mediàtics, però tenim molta gent que sap com s'ha estat aniquilant el dret de les persones a aquest país".

El cap de llista per Barcelona, Lluís Rabell, va acompanyar els tres primers candidats de Catalunya, sí que es pot a Girona i va assegurar que els resultats de les eleccions del setembre "reflectiran les ganes de progrés, de fer net i d'acabar amb la corrupció".

La setmana vinent es realitzarà la validació ciutadana de la candidatura gironina, tot i que les cinc primeres posicions ja estan decidides: Vidal (ICV), Alba Garcia (Podem), Joan Salmerón (EUiA), Marta Domènech (Podem) i Sònia Pujadas (ICV). En la seva intervenció, l'actual diputat ecosocialista, Marc Vidal, va remarcar que CiU ha governat al costat del PP "durant el període que més s'ha retallat" en sobirania a Catalunya.