L'Associació de Naturalistes de Girona ha conclòs la campanya "El valor dels aliments" presentant el web de mecenatge de "La Manduca no caduca". La campanya estava impulsada conjuntament amb Fundació ENT i Associació Espai Ambiental i durant els darrers mesos els naturalistes de Girona han organitzat dos àpats populars d'aprofitament de menjar.

Per lluitar contra el malbaratament l'entitat ha presentat el web de captació de fons www.lamanducanocaduca.org on tothom pot col·laborar amb temps o diners.

Precisament, els dos àpats populars es van poder fer gràcies al fet que en les tres recollides de descarts comercials realitzades els mesos d'abril i maig es va aconseguir l'adhesió de 57 establiments de Girona, Salt, Torroella, l'Estartit i Banyoles, dels quals s'han recollit més de 600 quilos d'aliments consumibles però que no acomplien els requisits comercials per ser venuts i haguessin estat destinats a la brossa. D'altra banda, el passat 12 de juliol els naturalistes van recollir gairebé 100 quilos de cols que es van destinar a entitats socials de Girona.