Quan només queda aproximadament un mes per el 27-S, el PPC de Girona ja ha tancat i presentat davant la junta electoral de Girona la candidatura amb la qual es presentarà en aquesta circumscripció.

En aquest sentit el seu cap de llista, Enric Millo, va explicar ahir al matí que «la candidatura del PPC està formada per homes i dones fermament compromesos amb la unitat, la convivència, així com la recuperació econòmica, i també a frenar el procés rupturista que les posa en risc», i seguidament va afegir també que «és un honor per mi tornar a encapçalar aquesta candidatura del PPC a Girona i liderar aquest gran equip que representen totes les persones que formen part de la gran família popular a les comarques de Girona».

El cap de llista popular va explicar que «presentem una llista que combina renovació amb experiència i que està formada per persones preparades i il·lusionades en treballar per allò que és prioritari en aquests moments, aconseguir la recuperació econòmica definitiva i poder així donar més i millors oportunitats a tots els gironins i millorar-ne la seva qualitat de vida».

«Nosaltres no portem a la candidatura ni famosos, ni actors, ni actrius, ni cantants, ni tampoc entrenadors o entrenadores d'elit sinó que portem persones totalment normals i corrents, com som la gran majoria de gironins, persones de la societat gironina amb una gran vocació de servei públic sempre disposades a destinar una part de la seva vida a treballar per fer de casa nostra un lloc millor per viure», va dir Millo en el marc de la presentació.

En aquest sentit també va explicar que «el nostre és un projecte d'allò més sòlid pensat i fet des de Girona i per a tots els gironins, amb propostes però sobretot compromisos concrets i ferms amb el desenvolupament de les nostres comarques i la millora d'aquestes».

Per Enric Millo «mentre alguns volen fer una campanya de confrontació constant i exclusiva al voltant del seu procés rupturista, nosaltres la volem fer en positiu, presentant propostes, accions i mesures a prendre i realitzar, és a dir una campanya en què el que es confrontin siguin projectes i programes».

Finalment pel que fa a la candidatura cal destacar que Sergio Santamaría seguirà formant tàndem amb Millo i això significa que tornarà a ocupar el número dos a la llista.

Altres persones que s'incorporen a aquesta candidatura del PPC, concretament en els primers llocs, són Mar Llambí, presidenta provincial de Noves Generacions PPC Girona; Mª Carmen Moreno, presidenta de l'Associació de familiars de malalts d'Alzheimer de Figueres i Josep M. Angelats, vicesecretari de Política municipal del PPC de Girona.