Un any de presó per vendre un pis que no era seu

No ingressará si torna 35.000 euros estafats

27.10.2015 | 12:18

Una dona acusada d'estafa acaba d'acceptar un pacte d'un any de presó i una multa de 720 euros a la secció quarta de l'Audiència Provincial de Girona per vendre d'un pis que no era seu a Figueres l'any 2002.

El fiscal s'oposa a que se li pugui suspendre la pena de presó però la sala entén que és admisible -és una condemna inferior a dos anys- sempre i quan retorni a la víctima els 34.807,15 euros estafats o mostri "clara voluntat de pagar-los".

El pacte suposa també l'admissi de fets. Això és, que el 2002 va encarregar a una immobiliària de Figueres que vengués un pis on el seu pare hi vivia de lloguer. El comprador va aparèixer el 3 de maig i la dona li va fer creure que ella estava a punt d'heretar la finca. L'home va avançar-li diversos pagaments que sumaven gairebé 35.000 euros per formalitzar el contracte de compravenda.

El comprador només va rebre les claus del pis però mai es va fer l'escripruta pública ni la inscripció de l'immoble, de manera que l'empresa propietària del pis va instar un procediment judicial l'any 2005 per demostrar-ho i desallotjar l'home estafat qui, de forma immediata, va denunciar l'ara condemnada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema