El programa de Voluntaris de la Caixa a Girona ha atès, des de principis d'any, 2.736 persones en situació de vulnerabilitat a través de 54 activitats d'àmbit local.

El programa de Voluntaris de la Caixa, que a Girona compta amb 343 participants, va celebrar ahir el seu desè aniversari en el marc de la tercera Trobada Anual de Presidents d'Associacions de Voluntaris de la Caixa, un acte que va comptar amb la presència del director general de la Fundació Bancària la Caixa, Jaume Giró, que va destacar que els voluntaris "són una extensió imprescindible de la nostra acció i traslladen de manera altruista el nostre compromís amb qui més ho necessita".

Les vuit associacions de voluntaris de la Caixa a Catalunya han comptat aquest 2015 amb la implicació de 3.094 voluntaris de l'entitat financera i que han dut a terme 593 activitats que han arribat a 118.073 persones en situació de vulnerabilitat.

Els voluntaris de la Caixa han atès en aquests deu anys més d'un milió de persones arreu del territori espanyol en un total de 12.490 activitats d'àmbit local que han comptat amb la participació de 7.370 voluntaris de l'entitat.