Banyoles reprèn els consells de barri a la Farga, Canaleta, Mas Palau, Rodes i Sant Pere

26.11.2015 | 07:24
Una sessió del consell de barri de Mas Palau, a Banyoles.

Els consells de barri de Banyoles es reprendran al desembre a la Farga, Mas Palau, Canaleta, les Rodes i Sant Pere -els dies 1, 3, 10, 14 i 17, respectivament-. El seu objectiu és fomentar la participació ciutadana en els assumptes municipals, ja sigui directament a través dels veïns o de les diferents associacions.
Es tracta d'òrgans consultius, en els quals els assistents poden formular propostes i suggeriments. A més, segons l'Ajuntament, els consells de barri són un espai de diàleg per resoldre problemes d'interès general i construir projectes compartits de ciutat. La regidora de Participació ciutadana de Banyoles, Clàudia Massó, va manifestar que «els consells de barri són un espai que ens permet, de manera organitzada, captar moltes idees amb interès general que són útils per a l'equip de govern i, alhora, tenen sentit per implicar als veïns al projecte de ciutat».
En un altre ordre de temes, el consistori va informar del bon ritme de les obres de la plaça de les Rodes -pressupostada en 200.000 euros- i de la coberta de l'edifici de l'Ajuntament -amb 60.000 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema