Coincidint amb la festivitat de Sant Antoni Abat, aquest diumenge Santa Pau celebra la seva "Fira del fesol", una fira que va començar amb la participació de 5 restaurants i ara ja compta amb la d'uns 15, aproximadament.

La programació inclou actes com la fira pels carrers i places de la vila, la cantada dels goigs de Sant Antoni, la benedicció d'animals o l'espectacle "Menja fesols" a càrrec de Pep Puigdemont. Però, l'atractiu de la fira serà, com cada any, la tradicional fesolada que es realitzarà a partir de les 12 del migdia a la plaça Major i, el lliurament del fesol d'or 2016, com a cloenda de la fesolada.

Els tiquets per a poder gaudir dels fesols estaran a la venda el mateix dia a la plaça Major i, una tira de 4 degustacions costarà 5€.

Altres productes convidats a la fira seran les mongetes del ganxet, el vermut, el iogurt de La Fageda, la cervesa artesana Santa Pau Ales i, els postres de galeta amb base de fesol de Santa Pau.

Finalment, destaquem que, el dissabte 23 de gener, a les 21 hores, es portarà a terme un sopar popular amb productes Denominació d'Origen Protegida i Indicació Geogràfica Protegida. Al final del sopar, es farà el sorteig del porc de Sant Antoni i, tot seguit, actuarà el cor DeuDeVeu, guanyador de la primera edició del programa Oh Happy Say.