Un menor va ser expulsat divendres de classe i quan la mare ho va saber el va renyar. Una actitud que al noi de 13 anys no li va agradar. Davant la recriminació pel seu comportament, el jove va decidir marxar de casa amb el seu monopatí.

Això va succeir ahir cap a tres quarts de tres de la tarda a Blanes. La mare, veient que el menor no tornava a casa, es va posar molt nerviosa i va decidir denunciar els fets davant dels Mossos d'Esquadra.

Ràpidament es van posar en alerta els efectius de la Policia Local de Blanes i dels Mossos d'Esquadra de l'ABP de la Selva Litoral, que van estar especialment amatents.

Finalment tot es va poder resoldre ahir amb una trucada d'una veïna de Blanes. Va explicar als policies que havia vist el menor i que era a casa d'un amic, on va passar la nit després d'haver-se enfadat amb la seva mare perquè l'havien expulsat del seu institut.

Ràpidament la Policia Local de Blanes es va traslladar al domicili, on el van trobar sa i estalvi. Els agents el van traslladar a la prefectura d'aquest cos policial, on la seva mare el va anar a buscar pels volts de quarts de 10 del matí.

Aquest no és el primer cas en què joves marxen de casa després d'algun tipus de picabaralla amb els pares o perquè es despisten. En aquest cas no es va muntar un fort dispositiu de recerca, en altres sí. Per exemple, fa un parell d'anys un jove rus de 15 anys va desaparèixer en una cala de Roses i al cap d'unes hores a la mitjanit va trucar a la seva família dient que estava en un bar d'Empuriabrava tan tranquil·lament després d'hores de recerca.