La campanya solidària "Posem-li pebrots al càncer" ha recaptat 73.890 euros per a les entitats que ofereixen programes de suport i atenció als malalts de càncer i a les seves famílies. La iniciativa, que es va celebrar el 29 i 30 de gener, estava impulsada per la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC) -que inclou entitats com l'Oncolliga Girona i Roses contra el Càncer- i Condis Supermercats, va vendre 49.260 bosses de pebrots solidaris, superant les vendes aconseguides l'any passat.

En la venda dels pebrots solidaris, aportats desinteressadament per la companyia Bio Ponent i realitzada en els més de 400 establiments Condis de Catalunya i al supermercat virtual Condisline.com, hi han participat més de 500 voluntaris, oferint una bossa amb dos pebrots, un de vermell i un de verd, al preu simbòlic de 1,5 euros.

En el cas de les comarques gironines, la campanya es va dur a terme en una vintena d'establiments de Girona, la Bisbal d'Empordà, Blanes, Breda, Sant Hilari Sacalm, Santa Coloma de Farners, Caldes de Malavella, Celrà, Ripoll, Roses, Ribes de Freser, Banyoles i Besalú.