El Consell Comarcal de la Garrotxa ha anunciat -en un comunicat- que es planteja dur les desconnexions d'ADSL responsabilitat de Telefònica al Síndic de Greuges o a l'Oficina de Consum. L'origen del propòsit està en les desconnexions que van tenir lloc a Argelaguer, Tortellà i Sant Jaume de Llierca, el 29 de gener, el 23 de febrer i el 9 de març. Segons el Consell, algunes de les desconnexions van arribar a tenir una durada de 33 hores.

La queixa dels alcaldes d'Argelaguer, Tortellà i Sant Jaume de Llierca ja ha provocat que el Consell hagi fet una primera reclamacio urgent a Telefònica. Segons ha explicat Jordi Cargol (alcalde de Sant Jaume de Llierca per CiU), «Ara, estem tramitant conjuntament un document de queixa». Ha concretat: «Cada setmana o 15 dies tenim tall puntuals».

Fonts de Telefònica, han informat a Diari de Girona que existia un problema en una part de l'equipament de distribució de l'ADSL. Ara - segons la companyia-, el problema està resolt. Això no obstant -atesa la sensibilitat que genera la mancança d'Internet-, vigilen perquè no es repeteixi.