Els Mossos d'Esquadra van detenir un home com a presumpte autor de deu robatoris amb força en domicilis a la localitat de Sant Antoni de Calonge. A finals de l'any 2015 i principis d'enguany, es van denunciar els furts en un mateix carrer de la població. Els habitatges saquejats eren majoritàriament domicilis de segona residència i els fets havien estat perpetrats en horari diürn. Tots ells van ser comesos amb el mateix procediment, el lladre hi entrava forçant el pany de la porta principal i seguidament en sostreia tant objectes de valor o aparells electrònics com objectes decoratius i fins i tot roba.

Arran de les denúncies els mossos van iniciar una investigació i un dispositiu de vigilància pel centre de la població, ja que tot apuntava que els lladres possiblement residien per la mateixa zona on s'havien dut a terme els robatoris.

El 8 de març els Mossos van identificar un home que es passejava per Sant Feliu de Guíxols i duia un rellotge "Rolex" de dubtosa procedència. Els agents van comprovar que el rellotge havia estat sostret en un dels pisos saquejats i dos dies més tard el van detenir.

La investigació continua

De moment, ja s'ha confirmat que el detingut té antecedents. També s'ha donat a conèixer que té 25 anys, és de nacionalitat marroquina i és veí de Calonge. L'home va passar el dia 11 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Malgrat que han enxampat el presumpte delinqüent la policia encara no dóna per finalitzada la investigació i no descarta que puguin donar-se més detencions relacionades amb els robatoris.