Jordi Cargol (alcalde de Sant Jaume de Llierca per CiU) ha anunciat que l'obertura de la benzinera del pla de Politger és imminent. Va explicar que la previsió és que la benzinera compti amb un espai de supermercat, un servei de restaurant així com un lloc de càrrega per a vehicles elèctrics. Potser els serveis no estaran tots actius de seguida, però progressivament s'aniran posant en marxa.

Cargol va opinar que un cop oberta la benzinera, a més a més del servei que ofereixi, es pot arribar a convertir fins i tot en un lloc de trobada per la gent que vulgui accedir a l'Alta Garrotxa.

La benzinera de Sant Jaume de Llierca obrirà després d'haver estat tancada durant aproximadament 11 anys. L'any 2005, els propietaris de l'estació de servei, llavors anomenada "Red Star", van deixar el negoci perquè no disposaven dels permisos pertinents en regla. Un temps després, un banc va comprar la finca i la va posar a subhasta. Després de diverses ofertes de subhasta, un grup valencià va adquirir-la amb la voluntat de tornar a obrir la benzinera. Fa un any, el grup valencià va presentar un projecte de reparcel·lació i urbanització de la finca.

Durant els darrers mesos, ja s'han fet algunes obres de millora de l'edifici principal i també dels exteriors, els quals durant els anys de tancament van quedar en molt mal estat.

La ubicació anterior de la benzinera de Sant Jaume de Llierca havia estat al peu de la n-260, però quan van fer l'A-26 la van posar a la sortida de l'autovia.